Hetzner Sunucularınızda Yüksek IP Maliyetlerinden Bıktınız mı? 🌐💸 | Çözüm Burada! 👇 (Konuyu İnceleyenler: 2)

HostingForum.tr'ye Hoş Geldiniz!

Türkiye'nin gelişen web barındırma (hosting) topluluğuna adım attığınız için çok mutluyuz! HostingForum.tr, alan adı (domain), sunucu yönetimi, web hosting, VPS/VDS, güvenlik ve daha birçok konuda bilgi paylaşabileceğiniz, sorular sorup yanıtlar alabileceğiniz bir platformdur.

Web sitesi
xhost.tr
Sizlere bu konuda neden hizmet verdiğimizi, nasıl çalıştığımızı ve neden bizi tercih etmeniz gerektiğini adım adım anlatacağız. Hedefimiz, Hetzner kullanıcılarının karşılaştığı en büyük sorunlardan biri olan yüksek IP maliyetlerine profesyonel ve uygun maliyetli bir çözüm sunmak.

Hetzner, yüksek kurulum ücretleri (Setup Fee) ve artan IP masrafları nedeniyle birçok kullanıcı için maliyetli hale gelmiştir.
Özellikle ek IP ihtiyaçlarında bu maliyetler kullanıcıları alternatif çözümler aramaya itmektedir.
Biz de bu soruna kalıcı bir çözüm üretmek amacıyla Gretunnel IP Hizmetimizi devreye aldık.

Gretunnel, Hetzner sunucularınız için ek IP'leri daha uygun fiyata temin edebileceğiniz bir altyapı hizmetidir.
Sistemimiz sayesinde:

Ek IP adreslerini uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz.
İsterseniz IP'leri kendiniz yapılandırabilirsiniz,
İsterseniz kurulum hizmetini biz sizin adınıza gerçekleştirebiliriz.

Gretunnel servisi ile yalnızca maliyeti düşürmekle kalmıyor, aynı zamanda DDoS koruma avantajı da sağlıyoruz.
Bu da sunucularınızın daha güvenli, daha stabil ve daha erişilebilir olmasını sağlıyor.

✅
Kurulum Ücreti Yok
✅
Uygun IP Fiyatları
✅
Opsiyonel Kurulum Desteği
✅
DDoS Koruma Entegrasyonu
✅
Hızlı ve Güvenilir Altyapı

Arkaplansız1.webp

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar